הריון לאחר טיפול איקקלומין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/06/2013 | 18:06 | מאת: מעיין

שלום רב, בתאריך 22.6.13 הזרקתי אוביטרל לאחר שהרופא ראה באולטרא סאונד ביצית. בתאריכים 23-34/6/2013 בהנחיית הרופא קיימתי יחסי מין. היום (27.6.13) יום 10 לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת דם והתוצאה 5. 1. האם זה הריון? 2. במידה וזה שלילי האם עוד יש סיכוי שאני בהריון? 3. כדאי לבצע בדיקה חוזרת? 4. מתי אני אמורה לקבל ווסת? תודה

29/06/2013 | 21:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למעיין שלום רב, אנא חזרי על בדיקת הדם בעוד יומיים ואז תדעי בוודאות אם את בהריון או לא. את המחזור הוסתי את אמורה לקבל תוך מספר ימים במידה וזה לא הריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות