דיוק ביום החזרת עוברים - ,תיקון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/06/2013 | 16:21 | מאת: יעל

שלום רב אני במעקב להחזרת עוברים מוקפאים על בסיס ביוץ טיבעי יום 17 יום 16 E2 2212 1016 1.4 1.1 PROG 26.9 43.8 LH ניראה כי הביוץ טרם התרחש, מכאן שההחזרה לפי החשבון תצא בשבת הרופא טוען כי אין משמעות לחצי יום לפה חצי יום לשם הוא הציע לקיחת אוביטרל מחר (אמור להיות יום הביוץ) ובכך בעצם ימשוך את הביוץ יום נוסף ומכאן שההחזרה תהיה בראשון. מה אתה אומר? מספר המוקפאים קטן ולכן אני חוששת "לבזבז" אחד. חושבת על לחכות לחודש הבא. תודה

03/06/2013 | 17:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, את בבטחון מלא יכולה לקבל את זריקת האוביטרל ולהחזיר את העוברים ביום ראשון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות