בחירת מין הילוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/03/2013 | 10:47 | מאת: יסמין

פרופ' דב פלדברג שלום , אני בחרתי במסלול שהוא לא אנונימי לגבי התורם והתורמת דבר שחשוב לי מאוד . בחרתי תורמת מגאורגיה מקסימה עם נתונים ומראה לטעמי . הבנתי שבגאורגיה עדיין לא משוכללים ואין אפשרות לעשות שם בדיקת pgd אבחון גנטי טרום הריוני ובחירת מין הילוד על כן שאלתי היא האים יש איזשהוא אפשרות לייבא את הביציות המופרות ולעשות כאן באחד בתי החולים את הבדיקה ואת החזרת העוברים המופרים לפי בחירה אודה על תשובתך

30/03/2013 | 21:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליסמין שלומות, לצערי לא ניתן בארץ לבצע PGD לקביעת מין העובר ללא סיבה רפואית גנטית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

21/10/2013 | 23:02 | מאת: דנה

סליחה על השאלה, אבל רציתי לשאול למה דווקא בחרת בגאורגיה? מה הם מצעים? אני פשוט הוספת אינפורמציה, אני גם זקוקה לתרומה ביצית. אשמח לקבל תשובה. תודה

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות