תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/03/2013 | 10:36 | מאת: יאירה

הייתי רוצה לתרום ביציות בארץ ויש לי שאלות **האם זה שהייתי אם פונדקאית מהווה בעיה ? ועד איזה גיל אפשר לתרום ? **אני מבינה שהסכום שהתורמת מקבלת מהנתרמת הוא 10 אלפים שח ..האם אני יכולה ליצור קשר עם מישהי שזקוקה לתרומה ומוכנה לשלם יותר או שזה החוק וזה התשלום ?

05/03/2013 | 21:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליאירה שלום רב, אנא התקשרי אלי לנייד 050-8481909 כדי לברר פרטים נוספים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

23/03/2013 | 20:37 | מאת: מאם

ליאירה שלום, קודם כל תבוא עלייך הברכה על הרצון.... אנו זוג המעוניין בתרומת ביציות. צרי איתי קשר למייל שלי ונראה האם נוכל לחבור. [email protected]

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות