PGD לנשאית BRCA2

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/02/2013 | 18:32 | מאת: נשאית

אני אמורה להתחיל IVF. האם מקובל לעשות PGD לבדיקת גן BRCA2? האם עלול להיות סיכון לעובר המתפתח יותר מבIVF רגיל. האם התהליך מומלץ לגן זה או שעדיף לותר ולעבור הפריה רגילה? לא אישרו לי את הPGD בקופת חולים ואני מתלבטת סעניין נחיצות מול עלות.

21/02/2013 | 19:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, גם אני ממליץ לוותר על בדיקת BRCA2 באספקט הפרטי, אלא לגשת ל-IVF רגיל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות