עודף רוק בהיריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/01/2013 | 18:32 | מאת: לילי

ד"ר שלום, אני נמצאת בשבוע 14 וסובלת כבר משבוע 7 מעודף רוק בפה, האם התופעה הזאת אמורה להיעלם באיזה שהוא שלב או שהיא נמשכת עד סוף ההיריון,והאם יש משהו שאני יכולה לקחת כד לצמצם את עודף הרוק בפה? תודה

13/01/2013 | 18:42 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללילי שלומות, תופעה של הפרשה מוגברת של רוק בהריון ידועה היטב ויש נשים שסובלות מכך מאוד ובדר"כ התופעה חוזרת על עצמה בכל הריון מחדש. לצערי אין אמעים תרופתיים להלחם בתופעה זו. לגבי משך זמן התופעה הדבר תלוי לגופו של מקרה, יש נשים שהמצב משתפר במהלך ההריון ויש נשים שהתהליך מלווה אותן מתחילת ההריון ועד הלידה. לאחר הלידה התופעה נעלמת לחלוטין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות