עד כמה זה נורא?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/12/2012 | 20:36 | מאת: מיכל

אני אחרי החזרת עוברים ממוקפאים, נאמר לי שעלי לקחת 3 פעמים אנדומטרין ולשכב לנוח חצי שעה אחר כך. יש לי קושי גדול לקחת את האנדומטרין בצהרים, לכן, אם אני לא מצליחה אני לוקחת 1 בבוקר ו-3 בלילה, לוקחת 3 על דעת עצמי- לחזק?? אשמח לדעת האם זה סביר בעיניך? האם יש אפשרות לפתרון אחר? ועוד שאלה, מאיזה יום לאחר ההחזרה אני יכולה לבצע בדיקת דם להריון? עשיתי את ההחזרה ביום ראשון שעבר-ז"א-היום היום ה-10... תודה רבה!!

08/01/2013 | 19:07 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכל שלומות, ללא ספק את יכולה לפתור את בעיית האנדומטרין ע"י נטילה של טבליה וגינלית ראשונה בבוקר ובערב לפני השינה החדרה של 2 טבליות נוספות. אין צורך לקום באמצע הלילה לשם כך. את בדיקת הבטא להריון יש לבצע 12 יום לאחר החזרת העוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות