E2נמוך בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/12/2012 | 15:18 | מאת: איתי

אנו עושים פונדקאות בהודו. לתורמת ביצית נסקרו 20 זקיקים. מחר אמורה להתבצע השאיבה ונאמר לנוכית שיש לה רמה נמוכה של 800 e2. הבנו שזה אומר רמה נמוכה של ביציות טובות. כמה ביציות אמורות להישאב שיהיו טובות להפרייה? יש סיכוי שיישאב עדיין מספר גדול שלביציות טובות? תודה

16/12/2012 | 17:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאיתי שלומות, אכן רמת ה-E2 איננה גבוהה במיוחד ועפ"י הנתונים הללו נראה לי שמספר הביציות הבשלות והמוכנות להפריה שיישאב יהיה נמוך. הדבר איננו מונע הצלחה בטיפול אך מוריד מאחוזי הההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות