בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/11/2012 | 18:12 | מאת: רונית

שלום פרופסור, אני נשואה עם ילד יחיד בן 10 שנולד לאחר 13 טיפולי IVF. ואחריו עברתי עוד 13 טיפולים ללא הצלחה. אני בת 44 , ללא חצצוצרות. ב4 שנים האחרונות לא עשיתי שום טיפול . האם לדעתך כדאי לנסות עוד טיפול אחרון על גופי לפני תרומת ביצית? ובמידה וכן, האם אתה מכיר תורמת יהודיה? תודה מראש

30/11/2012 | 17:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונית שלומות, כדי שאוכל לענות לך בצורה מבוססת אני חייב לדעת הרבה פרטים נוספים ולערוך לך בדיקות שונות. אי לכך אני מציע שנפגש במרפאתי עם כל החומר הרפואי כדי שאוכל לבדוק אותך, להשלים בירור ולמצוא את המסלול הטיפולי המתאים לך ביותר (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות