דימום לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/11/2012 | 10:32 | מאת: לירון

שלום פרופ כיום אני נמצאת שבוע לאחר החזרת 2 עוברים מאתמול החל לי דימום שהיום התגבר (כמו מחזור) אני מטופלת עדיין בנרות אסטרוגן (3 פעמים ביום) אני ממש מודאגת ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה המחזור שהגיע החודש מוקדם מהרגיל? או אולי השתרשות? תודה

30/11/2012 | 17:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללירון שלומות, מאוד ייתכן שאכן מדובר בדימום של השרשה אך במידה והדימום יגבר עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך נטילת התרופות לתמיכה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות