היריון צעיר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/11/2012 | 23:46 | מאת: מיקי

ד"ר שלום, החזירו לי 2 עוברים ב- 18/10 ,בדיקת בטא ב-31/10 יצא 32 ,ב-4/11 בטא 201 , ב-11/11 בטא 4200 ,הייתי היום בבדיקת אולטרא סאונד אצל רופאת נשים, שאמרה שעדין לא רואים ממש שק היריון. רציתי לשאול האם הערכים תקינים?ובאיזה שבוע אני נמצאת? תודה

13/11/2012 | 20:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקי שלומות, הערכים של הבטא הינם תקינים אך מדאיגה העובדה שלא נצפה שק בחלל הרחם ולכן יש צורך לשלול הריון חוץ רחמי. את נמצאת עכשיו בשבוע 6 להריון ובנסיבות רגילות חייבים להדגים שק בחלל הרחם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות