ערכי פרוגסטרון - הכנה לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/09/2012 | 20:08 | מאת: דנה א

שלום, אני ביום ה 8 למחזור. מטופלת ב: 1 דקפפטיל + 3 פרוגינבה ליום. היום עשיתי בדיקות והסתבר כי הפרוגסטרון שלי 9.8 וה E2 998 הרופא אמר לי שצריך להוריד את הפרוגסטרון דחוף והוסיף 2 דקה ליום + 3 פרוגינובה + 2 אקסטמטזון. ההחזרה עוד 12 יום. האם ניתן להגיע לרכי המתאימים בטווח זמן זה ומה הערך המתאים? תודה רבה

16/09/2012 | 15:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, לדעתי יהיה קשה מאוד להגיע לערכים מתאימים של פרוגבטרון תוך זמן כל כך קצר. כל זאת בגלל שתקופה ארוכה הדקפפטיל לא ניתן בכמות מספקת כדי לבטל את התופעה של לוטאיניזציה מוקדמת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות