מעונינת לעזור לאחותי.

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/07/2012 | 17:14 | מאת: אורית

אני נשואה ואם לחמישה. אני בת ארבעים ומעוניינת לתרום לאחותי בת 46תרומת ביציות. האם זה אפשרי. ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לעזור להם.

08/07/2012 | 19:22 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלומות, לצערי מבחינה אתית ומבחינת הנחיות משרד הבריאות אינך יכולה לתרום ביצית לאחותך. גם גילך נחשב כגבוה בכל נושא תרומת ביציות. בדר"כ לא מקובל להתרים ביציות אצל נשים מעל גיל 35. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות