חישוב גיל ההיריון לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/06/2012 | 15:17 | מאת: אתי

פרופ' פלדברג שלום רב, בשעה טובה קיבלתי תשובה חיובית ואני בהיריון:-) עברתי תהליך של תרומת ביצית. החזרת העוברים הייתה ב4.6, ואילו השאיבה הייתה כמה ימים קודם לכן. אשמח לדעת כיצד לחשב את גיל ההיריון. בברכה, אתי

30/06/2012 | 12:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאתי שלומות, חישוב גיל ההריון מתבצע מיום שאיבת הביציות אצל התורמת בתוספת שבועיים נוספים. מזל טוב על ההריון הטרי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות