PGD למין העובר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/05/2012 | 14:37 | מאת: מיקה

שלום רב, אני עברתי בחו"ל 4 פעמים PGD למין העובר. פעמיים המין לא המתאים ובפעמיים הנותרות היתה הפלה(בשלבים מוקדמים). 1. מה יכולה להיות הסיבה לאי הצלחות? 2. האם שיטת PGD פוגעת כ"כ בעובר עד שהוא לא תקין? 3. האם יש בעולם מרפאות ששם אחוזי ההצלחה גבוהים יותר? 4. מה ניתן לעשות כדי להגדיל את שיעורי ההצלחה במהירות האפשרית, התקציב שלנו מתחיל להסתיים.

04/05/2012 | 17:44 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקה שלומות, קשה מאוד לייעץ בנושא כל כך מורכב על גבי האינטרנט מבלי להתעמק בפרטי הטיפולים הקודמים, לבדוק אותך וייתכן להשלים בדיקות נוספות. אשמח לפגוש אותך במרפאתי ולסייע בכל דרך אפשרית כולל הכנה למרכזים המובילים בתחום ה-PGD (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות