יעוץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/04/2012 | 09:00 | מאת: אלירן

קודם כול תודה רבה אתה רופא נהדר ומרגיע. אני בשבוע 6 עכשיו עברתי הרבה עד התרומת ביצית בת 41 האם לבקש מרופא הנשים הפניה למעקב במחלקת הריון בסיכון אתה ממילץ פשוט מאוד חוששת. סוג בדם שלי B חיובי וסוג דם התורמת O חיובי האם אצתרך זריקה לעשות אנטי די. ושוב תודה רבה לך

21/04/2012 | 17:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלירן שלומות, מזל טוב על ההריון. במידה והתהליך ההריוני הינו תקין אין צורך במעקב מיוחד במרפאת הריון בסיכון. עפ"י סוגי הדם שלך ושל התורמת אין צורך במתן אנטי D במהלך ההריון או אחריו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות