יעוץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/04/2012 | 09:00 | מאת: אלירן

קודם כול תודה רבה אתה רופא נהדר ומרגיע. אני בשבוע 6 עכשיו עברתי הרבה עד התרומת ביצית בת 41 האם לבקש מרופא הנשים הפניה למעקב במחלקת הריון בסיכון אתה ממילץ פשוט מאוד חוששת. סוג בדם שלי B חיובי וסוג דם התורמת O חיובי האם אצתרך זריקה לעשות אנטי די. ושוב תודה רבה לך

לקריאה נוספת והעמקה

לאלירן שלומות, מזל טוב על ההריון. במידה והתהליך ההריוני הינו תקין אין צורך במעקב מיוחד במרפאת הריון בסיכון. עפ"י סוגי הדם שלך ושל התורמת אין צורך במתן אנטי D במהלך ההריון או אחריו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות