המשך לפניה קודמת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/03/2012 | 16:34 | מאת: קרן

שכחתי להוסיף בפניה קודמת שלפני זמן מה בהפרשי זמן ארוכים מאוד נקלטתי והפלתי לאחר 4 שבועות בלבד. אשמח לתשובה.

26/03/2012 | 17:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לקרן שלומות, בהמשך לשאלתך הארוכה והמורכבת התשובה הינה מורכבת לא פחות. קשה להביע דעה אצל אישה בת 45 לגבי נושא הביוץ מבלי לערוך את הבדיקות המתאימות. הדבר הוא גם לא רלוונטי כי הטיפול המועדף בגיל זה הינו תרומת ביציות. חוק תרומת הביציות עבר בארץ מזמן אך איננו מיושם בגלל בעיות לוגיסטיות הקשורות במציאת התורמת, תגמולה וחלוקת הביציות לנתרמות השונות. במידה וכוונותייך רציניות להגיע להריון בזמן הקרוב עלייך לפנות לרופא פריון, להתחיל בירור סיסטמתי וטיפול אינטנסיבי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות