8 ימים אחרי החזרת עוברים בפונדקאות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/03/2012 | 02:04 | מאת: נטעלי

אנו אחרי 8 ימים של החזרת שני עוברים באמצעות פונדקאית. ביומיים האחרונים החליטה הפונדקאית לערוך בדיקות ביתיות ובשתיהן התוצאה היתה חיובית, שני פסים. הפונדקאית קיבלה פרוגרסטרון ן ESTACE בלבד, שלדעתי שניהם אינם מכילים את הורמון ההיריון. בסבבים הקודמים, הבדיקות הביתיות היו שליליות בשלב זה. האם ייתכן כי כבר לאחר 8 ימים תהא אינדקיציה חיובית להיריון? מובן שנמתין לבדיקת הבטא אך נשמח לשמוע חוו"ד מומחה...

25/03/2012 | 20:32 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטעלי שלומות, בכל התכשירים שהפונדקאית מקבלת אין את הורמון ה-hCG, כך שנראה לי שהפעם הטיפול הצליח וגם בבדיקת הדם בבוא העת תהיה תשובה חיובית וברמה טובה. מזל טוב! בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות