דימומים אחרי בטא של הריון מרובה עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/03/2012 | 16:56 | מאת: tami

שלום עשיתי החזרה ב-13.2 שבועיים אחרי ביטא 123 ופרוסטרון 45 שהוע אחרי ביטא 6000 ופרוגסטרון 47.אמרו לי שכנראה יותר מעובר אחד. יום אחרי הבדיקה דימום חזק עם כאבים וכעבור יומיים מהדימום ירדה ביטא ל1500 והפרוגסטרון ל-38. האם שני העוברים נפלו או שיתכן שיש הריון עדיין. אין לי את מי לשאול מהרופאים המטפלים עד יום ראשון תודה

09/03/2012 | 15:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתמי שלומות, קשה לדעת באם מדובר בהפלה שלימה של כל העוברים או רק אחד מהם. רק מעקב קפדני אחרי רמות הבטא תוך ביצוע בדיקות אולטרסאונד יאמת את התשובה הנכונה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות