תרומת ביציות בארץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/02/2012 | 16:07 | מאת: רוצה להיות אמא

שלום, האם יש כבר מקומות בארץ שדרכם אפשרי לקבל תרומת ביציות? לאחר אישור הכנסת על "בנק הביציות", האם כבר פועל? איך מגיעים אליו? אני זקוקה לתרומת ביציות ומחו"ל זה מאוד יקר.... אשמח לקבל תשובה.

28/02/2012 | 19:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, למרות שחוק הביציות אושר בכנסת עדיין לא החל התהליך עצמו בגלל בעיות לוגיסטיות של רישום, גביית תשלומים והאחריות הרפואית והכספית לתורמת. המשיכי להיות בקשר טלפוני עם היחידות השונות עד יישום החוק. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות