מין העובר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/02/2012 | 07:34 | מאת: רונה

רציתי לדעת מה הסיכויים לעובר ממין זכר אם בטעות קיימנו יחסי מין ביום הביוץ? 2. איך אפשר לדעת את מין העובר בשלבים ההתחלתיים של ההריון?

24/02/2012 | 21:16 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונה שלומות, 1. לצערי לא ניתן לנבא את מין העובר לפי מועד קיום היחסים סביב מועד הביוץ. 2.סביב שבוע 11 ניתן ע"י מומחה לאולטרסאונד לזהות את מין העובר בסבירות של 85%. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות