תרומת ביצית - המתנה בין החזרות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/02/2012 | 21:02 | מאת: חן

שלום, אני בת 33 ומנסה להרות דרך תרומת ביצית. האם כדאי להמתין בין החזרה להחזרה או שניתן לבצע מספר החזרות רצוף, חודש אחרי חודש, מבלי לפגוע בסיכויים? אם כדאי להמתין - כמה זמן? מבחינה נפשית אין לי שום בעיה לבצע החזרות רצופות.

18/02/2012 | 15:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחן שלומות, אין שום בעיה לבצע החזרות של עוברים מתרומת ביצית מדי חודש בחודשו בלי צורך בהמתנה בין מחזור למחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות