מבקשת עזרה ומידע...המשך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/01/2012 | 08:55 | מאת: אור

פרופסור דב פלדברג שלום. שמי אור ואני בת 23 בריאה רווקה ומעוניינת לתרום ביציות. האם ניתן לעשות זאת בארץ או האם חייבים לטוס לחו"ל ע"מ לשאוב? איפה ניתן לקבל קצת יותר מידע לגביי זה? מי יכול לתרום? אם יש זוג המעוניין לקבל ממני תרומה האם זה אפשרי??

08/01/2012 | 18:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאור שלומות, אנא התקשרי אלי לנייד 050-8481909 כדי שאוכל לתת לך את כל האינפורמציה הנדרשת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות