הפריה חוץ גופית ועוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/12/2011 | 05:37 | מאת: ישראל

שלום א- אני בן 53 יש לי ילד עם אימו-אשתי בת 48 ויש לה 3 ילדים בוגרים ב-אנו מעונינים בעוד ילד או שתיים ..הבדיקות של הרחם של אשתי בסדר גמור ויש לה וסת ג- היינו אצל פרופסור מרגליות והוא טען שבגיל כזה של האישה סיכויים גדולים להפלה וילד לא בריא ...והוא ממליץ על הפריה חוץ גופית בצי'כיה ד- שוחחנו עם פרופסור משיח חשבנו על טיפולי פוריות דרכו ,והוא טען שבגיל כזה המדינה לא מאשרת ה- ישנה ידידה שלי שמוכנה לתרום ביציות עבורנו ..האם זה בר ביצוע בארץ,עושים את זה ואיפה בארץ ומי מטפל האם בפרטי או ממשלתי דרך הקופה, ...הידידה היא בת 30 גרושה עם 2 ילדים יהודיה נשמח לדעת מה תגובתך ודעתכם בנושא , ומה הכי מומלץ

03/01/2012 | 19:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לישראל שלומות, עפ"י חוק תרומת הביציות של מדינת ישראל התורמת חייבת להיות אנונימית, כך שאין אפשרות להשתמש בביציות של החברה שלכם לצורך תרומה. יחד עם זאת תרומת ביציות בארץ הינה אפשרית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות