איכות ביציות בטיפולי IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/12/2011 | 11:19 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני ובעלי נמצאים בטיפולי IVF לאחר 4 הזרעות עברנו טיפול IVF אחד בו שאבו 7 ביציות הופרו 6 וכל העוברים היו עם שברים. שניים מהם עם 6 ו-5 תאים וכל השאר 2-3 תאים. אציין כאן שבטיפולי ההזרעה היתה בעיה בזרע ובטיפל ה- IVF נתוני הזרע היו טובים. האם השברים נוצרים עקב בעיה בביציות? אם כן, האם בטיפול הבא הביציות יכולות להיות טובות יותר? האם ניתן להשפיע על איכות הביציות? האם דיקור יכול לעזור? בתודה מראש על תשובתך המהירה

13/12/2011 | 21:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאנונימית שלומות, השברים בעוברים מצביעים על איכות עוברית נמוכה, אחרי הכל. קשה מאוד להשפיע על איכות הביציות מבלי לשנות את הפרוטוקול בהתאם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות