צטרוטייד בהכנה לתרומה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/11/2011 | 17:13 | מאת: חוה

אני בת 37 לקראת תרומה בחו"ל. לוקחת מיום 2 למחזור פרוגינובה (3 ביום) לאחר 5 ימים עשיתי מעקב זקיקים: זקיק בגודל 11, רירית 6.8 , E2=900 Progesteron=1.8 הרופא אמר כי עוד כמה ימים אתחיל להזריק צטרוטייד לדיכוי הביוץ. ההחזרה אמורה להתבצע עוד שבועיים!! האם הצטרוטייד יוכל למנוע ביוץ שבועיים? האם יש סיכוי לביוץ לפני ההחזרה? ואם כן, מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע ביוץ?

04/11/2011 | 19:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחוה שלומות, קיימים פרוטוקולים שונים של הכנה להחזרת עוברים שנוצרו מתרומת ביצית, לא בהכרח בכולם משתמשים בצטרוטייד. ללא ספק נטילת צטרוטייד למשך שבועיים תמנע את הביוץ. יחד עם זאת רצוי שתתייעצי עם הרופא המטפל לגבי משך זמן השימוש בתרופה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות