לאחר כשלון IVF - מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/11/2011 | 13:57 | מאת: נטעלי

אנו נעזרים בשירותי פונדקאית ותורמת (עקב כריתת רחם שלי). התורמת צעירה ובריאה וכך גם הפונדקאית. לשתיהן שלושה ילדים צעירים ובריאים. הניסיון הראשון כשל (הוחזרו שני עוברים בני 8 תאים ואין לנו מושג מדוע כשל כמובן). שאלתי הינה, בהנחה שהפונדקאית הפסיקה ליטול את התרופות אותן קיבלה, מתי היא אמורה לקבל מחזור? והאם ניתן להמשיך לניסיון השני של החזרת מוקפאים במיידי? (אם כן, כמה זמן זה אמור לקחת מיום קבלת המחזור). תודה רבה.

04/11/2011 | 19:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטעלי שלומות, קשה לדעת מתי הפונדקאית אמורה לקבל את המחזור אך בדר"כ זה קורה תוך מספר ימים מהפסקת התרופות. אין שום מניעה להמשיך מייד עם קבלת המחזור של הפונדקאית, להכינה שוב להחזרת עוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות