איפה אפשר לתרום?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/11/2011 | 12:10 | מאת: רונית

אני בת 32 בריאה ויש לי ילדים (אם זה רלוונטי) אני מעוניינת לתרום ביציות אין לי מושג איפה לברר פרטים איפה תורמים איך כמה ולמה אם אפשר פרטים תודה!

04/11/2011 | 19:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונית שלומות, המלצתי שתפני ליחידות ה-IVF כמו אסותא והמרכז הרפואי הרצליה (HMC) ושם תקבלי אינפורמציה מלאה לגבי הדרך שבה תוכלי לתרום ביציות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות