תרומת ביציות בארץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/10/2011 | 23:09 | מאת: mona

שלום פרופסור פלדברג, הבנתי שקיים אישור בחוק לתרומת ביציות בארץ האם ישנם רופאים או בתי חולים שהחלו תהליך עם תורמות ישראליות?

29/10/2011 | 16:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למונה שלומות, אמנם חוק הביציות עבר אך לצערי אין אף יחידה בארץ שהחלה ליישם אותו, מאחר ועד עתה לא נקבעו כל הנהלים הלוגיסטיים לגבי גיוס התורמות, תשלום עבור התרומה ונהלי רישום במסגרת משרד הבריאות והיחידה המבצעת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות