הפריה ללא הורמונים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/10/2011 | 01:38 | מאת: רונה

שלום רב, 1. האם ניתן לבצע הפריה ללא הורמונים באזור הצפון? קראתי שמבוצע בהלל יפה ובשיבא, אך מאחר ואני מאוזר עכו ואני מבינה שזה כרוך בביקורים רבים במרפאה במהלך החודש זה נראה לא רלוונטי מקום רחוק לאשה עובדת, נכון? 2. איך בדיוק מתבצעת השאיבה? ללא דקירת השחלה כמו בשאיבה רגילה? בתודה מראש ומועדים לשמחה

23/10/2011 | 18:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונה שלומות, אכן צדקת, באזור הצפון היחידה הקרובה ביותר שמבצעת את התהליך הטיפולי של IVM (הפריה חוץ גופית ללא הורמונים) הינה היחידה בהלל יפה. גם בתהליך זה מתבצעת שאיבה של הביציות הצעירות מתוך הזקיקים הקטנים כמו בתהליך של הפריה חוץ גופית הרגילה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

31/10/2011 | 18:24 | מאת: רונה

מתבצעת בהרדמה מלאה כמו IVF? אם לא - אתה יכול להגיד מה העיקרון? האם יש מס' סופי מותר לשאיבות IVM מבחינה בריאותית. הבנתי ששאיבה רגילה אפשר לעשות עד 5-6 פעמים כי יותר זה כבר סיכון, זה נכון?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות