שלום

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/09/2011 | 18:51 | מאת: אורה

היי , לאחר שאיבה אתמול עשו לי החזרה בהרדמה מלאה הכל היה טוב עד שהתעורתי והיתה מרדימה חדשה הייתי בבית חולם יום שלם אתמול עם סחרחורת כאבי ראש , ולא הצלחתי לעמוד מרב חולשה עד שהתאוששתי ונסענו הביתה ובדרך הקאתי (לא אכלתי אתמול יום שלם)האחיות אמרו שזה מההרדמה ,אני יודעת שזה מההרדמה כי פעם ראשונה שזה קורה לי הרדימו אותי לא מעט פעמים ,שאלתי היא האם כל התופעות אלו שהייתי חלשה עייפה עם כאבי ראש ובחילות ועייפות נוראית יזיקו לסיכווי להיכנס להריון ? עד שהחזירו לי עוברים כל כך יפים ? פשוט חוסר מזל שכזה ועכשיו אני מרגישה טוב יותר כי ישנתי ונחתי אבל האם כל ההתרגשות הזאת מאתמול לא יזיקו לי לסיכוי הקליטה של ההחזרה ? מה דעתכם ?תודה רבה רבה

24/09/2011 | 20:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורה שלומות, אין שום חשש שההקאות והחולשה יזיקו לסיכוייך להכנס להריון. היי רגועה ואני מאחל לך הצלחה מלאה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג המכיל מידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות