פריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/09/2011 | 13:58 | מאת: ד

שלום אני בת 39, חולת סרטן, ומעונינת לשמור פוריות פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין, ציסטה עכורה בשחלה שמאלית בגודל 4.5 ס"מ. 1. מה הסיכויים באחוזים להריון עם עוברים מוקפאים עם ביציות של מישהי בגילי? 2. מה אחוזי הצלחה של הריון ולידה של עוברים מוקפאים? 3. כמה מחזורי טיפול הייתם ממליצים לי לעשות ולשמור? 4. האם יש הגבלה מבחינת הקופ"ח לגבי מספר הטיפולם לשימור פוריות? תודה רבה

24/09/2011 | 20:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לד' שלומות, קשה לענות על שאלותייך רק על בסיס גילך. יש צורך בבדיקות מקדימות כולל פרופיל הומונלי ובירור המערכת הביוצית. אשמח להתייחס לשאלותייך הרבות לאחר קבלת פרטים אלו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג המכיל מידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות