פרוגינובה+מיקרופירין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/08/2011 | 16:12 | מאת: כרמית

שלום, בעבר קיבלתי פרוגינובה (2 כדורים ליום) בשילוב עם מיקרופירין (1 ליום). האם זה לאור העובדה שפרוגינובה עלול לייצר קרישי דם? כעת אני מקבלת 4 פרוגינובה ליום ללא מיקרופירין בכלל... האם אין בכך סיכון? תודה, כרמית.

29/08/2011 | 16:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לכרמית שלומות, המיקרופירין בטיפולי פוריות ניתן כדי לשפר את תהליכי הקליטה וההשרשה וההתבססות של ההריון, ולא לשם מניעת קרישי דם. יש רופאים אשר מאמינים בתוספת זו ויש כאלה ששוללים אותה. אי לכך, כנראה ניתן לך פרוטוקול אחר ע"י רופא אחר אשר איננו מאמין בהשפעת המיקרופירין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות