תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/08/2011 | 02:03 | מאת: חגית

שלום ד"ר פלדברג, אני אישה בת 31, דו מינית, רווקה עם ילדה אחת בת 5 (מהאקס שלי). אני עברתי טיפולי IVF אם תרומת ביציות לפני כמה חודשים. היום אני בהריון בשבוע ה-13. בזמן הטיפולים (עם פרוגינובה, אנדומטרין, גסטון, ואסטרדיאול) אני שכבתי עם גבר, אפילו יום לפני ההחזרה שנעשה בחו"ל. השאלה שלי אם יש מצב שנקלטתי להריון מהגבר ולא מההחזרה? אודה לתשובתך.

13/08/2011 | 17:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחגית שלומות, לאור הפרוטוקול התרופתי שקיבלת אין שום אפשרות שהרית מיחסים עם אותו הגבר יום לפני החזרת העוברים. התרופות שקיבלת מונעות כל אפשרות של ביוץ תוך כדי נטילתם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות