טיול לפני תרומת ביצית בחו"ל

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/08/2011 | 21:00 | מאת: אילן

שלום פרופ', בקרוב אני ואשתי ניסע לחו"ל לתרומת ביצית. ברצוננו להקדים את הנסיעה לאירופה, לטייל שבוע-שבועיים ואז להגיע לעיר בה נמצאת המרפאה. בפעמיים הקודמות לא היו לאשתי בעיות לקראת ההחזרה - הרירית תמיד עבה והרחם מגיב טוב. שאלות: 1. מספר ימים לפני ההחזרה נהוג לעשות בדיקת אולטרה-סאונד. האם נוכל לעשותה בחו"ל (או לוותר עליה)? 2. באופן כללי - האם הטיול הנ"ל אפשרי, או שהסיכון גבוה מדי וכדאי לוותר? תודה

07/08/2011 | 20:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילן שלומות, לדעתי לא כדאי לערב שמחה בשמחה והמלצתי היא לדחות את הטיול להזדמנות אחרת. לא פשוט לבצע בדיקת אולטרסאונד בחו"ל במקומות לא מוכרים, ויש צורך מוחלט להגיע להחזרה עם רירית מוכנה שנבדקה בסמוך למועד ההחזרה. חשוב גם להקפיד על הפרוטוקול ההורמונלי הנכון לקראת ההחזרה והדבר לא תמיד ניתן לביצוע תוך כדי טיול בחו"ל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות