לאחר הפרייה מספר 3 - ב- ICSI .

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/07/2011 | 18:28 | מאת: אילנית

פרופ' שבת שלום, הינני לאחר הפרייה שלישית מאתמול אני לאחר החזרת עובר אחד בלבד מאחר והחודש לא היתפתחו ביציות להפרייה רק כ- 3 ולאחר השאיבה התבצעה ההפריה אך לצערי ללא הצלחה אז עשו מיקרומניפולציה מאחר והרופאה אמרה שהזרע היה חלש והביציות לא היו בשלות מספיק אז כתוצאה מהמיקרומניפולציה התפתח רק עובר אחד. לאחר החזרת העובר תחת US הרופאה היתה ממש אופטימית הפעם יותר מפעמים קודמות ואף פעם לא אמרה לי מה שאמרה אתמול לאחר ההחזרה שהפעם הסיכוי שלנו ממש טוב!!! מה זה אומר פרופ'? שהסיבה לסיכוי הטוב הפעם היא כתוצאה מפעולת המיקרומניפולציה?? אני אודה לך אם תחזור אלי בתשובה.. זה יעודד אותי אותי מאוד מאחר והינני במנוחה כעת בבית וכולי מחשבות מדוע הרופאה היתה כל כך אופיטימית הפעם?

07/08/2011 | 20:16 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, קשה לי להעריך את מידת האופטימיות של הרופאה וחבל שלא שאלת אותה את אותה השאלה במעמד החזרת העובר. יחד עם זאת, למרות שהיה זה עובר אחד בלבד, במידה ואיכותו הייתה גבוהה הסיכוי להריון הינו סביר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות