החזרת עוברים מתרומת ביצית .

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/07/2011 | 18:27 | מאת: שנית 370

ערב טוב לפרופסור היקר! שישה ימים אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית , יש תחושה של קבלת מחזור . האם זה תקין או זה מצביע על כשלון הטיפול. אודה על תשובתיך המלומדת . כמו כן יש הרגשה של צרבות למשך כל שעות היום.

26/07/2011 | 19:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשנית שלומות, תחושה של הריון צעיר מתבטאת הרבה פעמים בתחושה של קבלת מחזור ולעיתים בתחושה של צרבת. אנא היי אופטימית ותבצעי את בדיקת הבטא במועדה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות