טריים או מוקפאים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/06/2011 | 22:51 | מאת: תודית

שלום, האם כדאי להכניס 2 עוברים טריים או אחד? (תרומת ביצית) האם מסוכן להרות עם תאומים מעל גיל 45? תודה

10/07/2011 | 19:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתודית שלומות, אין שום מניעה להחזיר 2 עוברים בטיפולי תרומת ביצית ואין שום מניעה לשאת הריון תאומים מעל גיל 45. במידה ואת בריאה ואין פתולוגיה רחמית הסיכוי להריון תאומים בגיל זה הינו מצויין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות