תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/06/2011 | 22:44 | מאת: נתרמת

שלום רב, בת 46 אמא לילדה כבת 5. עומדת בפני תרומת ביצית לאחר 7 IVF עם ביציות שלי שהניבו עוברים יפים אך לא נוצר הריון. 1. האם עדיף עוברים טריים מאשר מוקפאים - מהם אחוזי ההצלחה בין השניים? 2. אין לנו הרבה מידע על התורמת. האם כדאי לקחת מבחנת דם שלה ורק לאחר בדיקות שאערוך בארץ כדאי להמשיך בתהליך. או, היכן אפשר לבצע בדיקות לתורמת טרם התרומה (איידס, גנטיקה וכד)? 4. האם משלב ההחזרה כבר צריך לקחת קלקסאן (אני צריכה) בו ביום? אנא ענה על כולן. תודה מראש :)

10/07/2011 | 19:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנתרמת שלומות, קשה להתייחס למגוון כל כך גדול של שאלות על גבי האינטרנט. במידה ותרצי אינפורמציה רחבה ומדוייקת אנא התקשרי לנייד 050-8481909 ונוכל לדון לגבי כל שאלה בנפרד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות