רגישות בחזה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/06/2011 | 08:24 | מאת: Roni

בוקר טוב, אני שבוע שישי אחרי החזרת עוברים מופשרים. מקבלת תמיכה 3 פעמים ביום פרוגינובה ואוטרוגסטן. שבועיים אחרי ההחזרה התחיל לי גודש חזה וכאב קל בצדדים. הכאבים מתגברים עם הזמן. האם ה נובע מהתפתחות ההריון? האם זה יכול להיות מההורמונים? האם זה מצריך בדיקה או שזה תקין?

10/07/2011 | 19:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרוני שלומות, על פניו התיאור שציינת מצביע על התבססות של הריון. במידה ועדיין לא בצעת בדיקת בטא ואת בשבוע 6 לאחר החזרת מופשרים, אנא בצעי בדיקת הריון בהקדם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות