בבקשה תשובה מקצועית.

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/06/2011 | 20:47 | מאת: שרית

שלום פרופ פלדברג, אני בת 42 לפני כחודש עברתי הפסקת הריון עקב ממצא (תסמונת),מועמדת לטיפולי טרם השרשה למיון הביציות, הרופא בוועדה אמר לי ישר שאני לא אלד יותר בחיים, כשאמרתי לו על אפשרות של תרומת ביצית אז הוא אמר אז זה בסדר. אני נראית צעירה לגילי,בריאה פיזית. רציתי לדעת למה הוא אמר כזה דבר למרות שטופלתי חצי שנה קודם בהפריה חוץ גופית ונקלטתי מיד? ושנית,האם אני עדיין יכולה לייצר ביציות באופן תקין? סדר גודל.

10/07/2011 | 19:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשרית שלומות, לצערי שאלתך איננה ברורה גם לגבי סוג התסמונת וגם לגבי סוג הפגם בביציות. אנא היי יותר ספיציפית בשאלתך כדי שאוכל להתייחס. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות