טיפול דמה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/06/2011 | 18:55 | מאת: Ilanit

שלום נטלתי אסטרופם למשך שבועיים והתוצאות היו תקינות, האם אקבל וסת במועד המקורי, ז"א אלמלא נטלתי את הכדורים ? או שעליי ליטול פרוגסטרון ולהפסיק ואז יבוא דימום ? תודה, אילנית

21/06/2011 | 19:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, המחזור הוסתי יגיע בכל מצב, השאלה רק מתי. במידה וברצונך לקבל את המחזור במועד הוסתי הרגיל מומלץ לקחת כדורי פרוגסטרון, להפסיקם ולקבל את המחזור. במידה והדבר איננו חשוב לך תפסיקי את כדורי האסטרופם והמתיני למחזור מתי שיגיע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות