תרומת ביציות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/06/2011 | 15:18 | מאת: כרמית

שלום, אנחנו חושבים על כוון של תרומת ביציות ורציתי לשאול מספר שאלות: הבנתי שיש 2 אפשרויות. האחת לבצע את התהליך בחו"ל, והשנייה לבצע בארץ עם ביציות שיובאו מחו"ל. האם סיכויי ההצלחה של ביצוע ההליך בחו"ל גבוהים בהרבה מאשר ביצוע ההליך בארץ? מה בערך העלויות של התהליך? אשמח לכל מידע בנושא. תודה רבה, כרמית.

18/06/2011 | 16:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לכרמית שלומות, כדי למסור לך את כל האינפורמציה הרבה אני ממליץ בחום להתקשר לנייד 050-8481909 כדי שאוכל גם להבהיר לך דברים וגם למסור לך את מירב האינפורמציה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות