שאלות לגבי תרומת בייצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/06/2011 | 19:33 | מאת: יעל

1. האם אתה ממליץ למטופלות שלך לקחת אוביטרל לפני ההחזרה של תרומת בייצית ? 2. ואם כן האם צריך לקחת את האוביטרל ביום השאיבה של הנתרמת ? 3.האם אתה ממליץ לעשות היסטוסקופיה , אני עשיתי לפני שנה אחרי הפלה האם יש צורך לחזור עליה לפני תרומה? תודה

18/06/2011 | 16:58 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלומות, אני אישית אינני משתמש באוביטרל בטיפולי הפריה חוץ גופית מתרומת ביצית. ממליץ בחום לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית חוזרת כיום כשנה אחרי ההפלה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות