תמיכה בהריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/05/2011 | 10:20 | מאת: נולי

שלום, אני בשבוע 8+4 לאחר תרומת ביצית ונוטלת אנדומטרין+אסטרופם 3 פעמים ביום. ביחידה אמרו לי לקחת את התמיכה עד שבוע 9.5, אבל רופאים אומרים שתמיכה לוקחים בין השבועות 10-12. האם אני אוכל לקחת את התמיכה עד שבוע 12 בשביל השקט הנפשי שלי? זה יכול לגרום לנזק?

04/06/2011 | 17:48 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנולי שלומות, גם אני ממליץ להמשיך בטיפול התמיכתי עד השבוע ה-12 להריון, שאיננו יכול להזיק בשום צורה ולעומת זאת יכול לעזור במניעת הפלות מוקדמות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות