תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/05/2011 | 08:18 | מאת: אורנה

שלום, קראתי את הכתבה על תרומת ביצית בארץ.אמנם החוק אושר אבל ביררתי לגבי תרומה והתשובה היתה שעדיין אין אפשרות לקבל ביצית בארץ.אין פניות לנשים לתרום ביציות,תהליך כספי וכו'.אני בת 47 חיכיתי לאישור החוק שתהיה לי אפשרות לקבל ביצית בארץ אבל זה מתעכב.אין לי אפשרות לעשות זאת בחו"ל.מה הפתרון עבור אשה בגילי שאיננה יכולה לחכות ??אודה לתשובתך.

04/06/2011 | 17:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורנה שלומות, המצב שציינת הוא אכן נכון והכתובת המתאימה לכך היא משרד הבריאות בירושלים לנציב קבילות הציבור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות