האם יש תרומת ביצית בישראל

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/03/2011 | 18:21 | מאת: שושנה

ברצוני לדעת האם יש תרומת ביצית בישראל . באיזה בית חולים ואיך.

12/03/2011 | 17:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשושנה שלומות, חוק הביציות אושר בכנסת אך החלק הלוגיסטי עדיין לא הסתיים. אי לכך עדיין לא החלו טיפולים באופן מעשי בתרומת ביציות במדינת ישראל. כדאי לשמור על קשר עם יחידות להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח הציבוריים והפרטיים כדי להתעדכן לגבי מועד תחילת טיפולים אלו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות