דחוף-מוקפאים ורירית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/02/2011 | 15:04 | מאת: יעל

שלום לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעי ו-75 פיוריגון לאחר שלכדורי אסטרוגן הרירית לא מגיבה-4.2 יומיים לפני הביוץ הגיעה ל-5.7 (שזה המקסימום שהגיעה עד כה מאז הגרידה). יום לאחר הביוץ הגעתי לבדיקה והרירית ירדה ל-4.5. מה זה? מה עושים? יש טעם להחזרה?

25/02/2011 | 16:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלומות, בנתונים האלה אכן אין טעם להחזרה. ציינת שעברת גרידה וייתכן וכאן קיימת בעיה לגבי עובי הרירית. עלייך לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית ובמידה והיא תקינה לעבור הכנה תוך מתן אסטרוגן במינון גבוה דרך הפה, בגישה וגינלית וע"י מדבקות של אסטרוגן על גבי העור. במידה ותרצי אשמח לפגוש אותך במרפאתי, להתעמק בכל הנתונים ולעזור לך לבנות רירית ראויה להחזרת עוברים מוקפאים (טל' 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות