דחוף מאד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/02/2011 | 10:46 | מאת: אמה

מחזור אחרון שקיבלתי היה ב 12.1.11 לאחר טיפול ראשון באיקאקלומין ב 24 לחודש הייתי במעקב זקיקים והרופא אמר שהתוצאה מדהימה והביוץ יתרחש תוך יומיים. ב 10.2.11 בדיקת הריון ביתית חיובית וב 11.2.11 עוד בדיקה חיובית. ב 21.2.11 בבדיקת אולטרסאונד לא נמצא שק הריון לא בתוך הרחם ולא מחוץ לרחם. חשוב לציין שבמהלך השבועיים האחרונים הרגשתי רגישות חזקה בשדיים וכאבי מחזור ולחץ בבטן. אני מאד לחוצה ורוצה הסבר למה שקורה ומה הן האפשריות במצב כזה. תודה

25/02/2011 | 16:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאמה שלומות, כדי לנסות לבסס את האבחנה לגבי מהות ההריון עלייך לבצע בדיקות בטא כמותיות בדם ולעקוב אחרי הרמות. כמו כן יש לבצע אולטרסאונד וגינלי פעם בשבוע כדי לשלול הריון חוץ רחמי או הריון תוך רחמי שאיננו תקין. עלייך לפנות בדחיפות לגניקולוג המטפל בקהילה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות