כיצד אני יכולה לתרום ביציות לאחותי?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/02/2011 | 14:47 | מאת: ענת

שמעתי שהיו תזוזות של החוק של תרומת ביציות בימים האחרונים אשמח לקבל תשובה מהירה תודה

25/02/2011 | 16:06 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענת שלומות, למרות ההתקדמות בישום חוק הביציות בארץ אין שום אפשרות לתרום ביציות לאחותך מאחר והתורמת חייבת להיות אנונימית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות